Jag vill anmäla mitt intresse för lägenhet

Intresseanmälan
Intresserad?
VÄLKOMMEN TILL

Några kilometer söder om Helsingborgs centrum, i närheten av Råås vackra småbåtshamn, planeras Kvarteret Ankan i Högasten. Området består av 49 bostäder, från 2 till 6 RoK, i form av 29 unika, staplade stadsradhus samt 21 moderna lägenheter i markplan. Samtliga med öppen planlösning, balkong, terrass och/eller uteplats och med genomgående hög kvalitet som standard. 

Mjukt stämmer Kvarteret Ankans inbjudande arkitektur in i det befintliga, högt uppskattade Högasten, med dess träfasad, jordnära kulörer och grönskande innergård. Här finns rum för hela familjen – som generationsboende, om så önskas – och ett riktigt gott liv. Ta en frisk promenad i Högastens arboretum, lek med barnen på den närliggande lekplatsen eller styr stegen mot havet. City med dess puls och restauranger är aldrig långt bort, för att inte glömma Danmark och mysiga Helsingör. 

Här njuter man av närheten till allt – och än mer av känslan att komma hem. Inflyttning beräknas preliminärt till vår/sommar 2024.  

 

Bostädernas sociala utrymmen bjuder in naturen med väl tilltagna fönster. Dessutom njuter man av en yta med ljuvlig grönska och liv på framsidan av Kvarteret Ankan, tack vare att arkitekterna har låtit placera huskropparna något längre in än vanligt från gatan.