Jag vill anmäla mitt intresse för lägenhet

Intresseanmälan
Intresserad?

Möt mäklaren

Det är med stolthet som jag står inför att förmedla bostäderna i Kvarteret Ankan, Högasten. Med gedigen erfarenhet inom en rad nyproduktioner i vår växande stad, upplever jag här en stor fingertoppskänsla för planering, utformning – och att inget lämnas åt slumpen.

Högasten präglas till stor del av de olika idrottsplatserna, de engelskinspirerade radhusen från 1930-talet och intilliggande vackra grönområden. En trevlig och aktiv stadsdel, där jag själv har spelat mycket fotboll genom åren. Här är det nära till allt och inom kort förgylls området med nytänkande arkitektur. Jag ser verkligen fram emot att få se Kvarteret Ankan växa fram. Kvarteret tar avstamp i Högastens klassiska bebyggelse, med läcker arkitektur och utformning i marklägenheterna och de staplade stadsradhusen. Från 2 till 6 RoK, med en trevlig gårdsmiljö som bäddar för god sammanhållning inom föreningen; här lever man gott och rymligt oavsett läge i livet!

Som mäklare brinner jag för att få samarbeta med människor i sökandet efter deras drömboende. Att få bidra med trygghet och kunskap i en av livets största affärer är ett privilegium. Ur en större aspekt är det dessutom en stor förmån att få se nya stadsdelar växa fram, och de befintliga få nya förutsättningar för framtiden. Här är Högasten ett utmärkt exempel.

Välkommen till Kvarteret Ankan.

Christopher Westergren, Fastighetsbyrån Helsingborg