Jag vill anmäla mitt intresse för lägenhet

Intresseanmälan
Intresserad?

 

 

ATT KÖPA BOSTADSRÄTT

 

Att köpa en nyproducerad lägenhet är något speciellt. Spänningen att flytta in i en bostad där ingen tidigare har bott är nästan obeskrivlig. Det doftar nytt, allt är orört och du blir den som först skapar minnen här.

En bostad producerad av Järngrinden/Mjöbäcks/Strandlyckan är alltid signifikant med bra läge, genomgående kvalitet och noggrant utvalda material.

Vi säljer bara nyproducerade bostäder och har därför en gedigen erfarenhet av att skapa hem där människor trivs. Du ges alltid möjligheten att sätta din egen prägel på hemmet genom ett generöst tillvalsutbud.

 

Trygga processer

Att köpa bostad är alltid ett stort beslut. Frågorna som dyker upp längs vägen kan vara många. 

Du kan känna dig trygg med oss. Utöver vår 40-åriga erfarenhet av bostadsprojekt samarbetar vi med de främsta arkitekterna, entreprenörsbolagen och lokala mäklare.

När du köper en bostad från oss omfattas du alltid av vårt trygghetspaket I Trygga Händer. Vi vill att ditt bostadsköp blir en glädjefull och bekymmersfri resa.

Ingen budgivning!

När du köper en nyproducerad bostadsrätt av oss vet du redan från början hur stor din boendekostnad blir eftersom det aldrig blir någon budgivning.

FLER FÖRDELAR VID KÖPET

 

Därför ska du köpa nytt
Det är stor skillnad på nytt och begagnat. Väljer du en begagnad bostad krävs det oftast en renovering för att du ska trivas. Tänk också på att när du köper en nyproducerad lägenhet blir det aldrig någon budgivning. Lägenhetens pris är satt från början och det är det angivna priset som gäller vid försäljningen. Med andra ord är det enkelt att göra en boendekalkyl som håller!

Goda grannar
En annan fördel – utöver att du får en fin och fräsch bostad – är att alla flyttar in samtidigt. Det är lätt att lära känna dina grannar och få nya bekanta. Alla boende månar dessutom om hela huset och vill hålla snyggt, rent och helt. Alla har också möjlighet att vara med och påverka.